Publicerat 

Kvinnofrukost

Kvinnofrukost

Kvinnofrukostarna är ett mycket populärt inslag i Betlehemskyrkans verksamhet. Sedan mars 2003 har vi inbjudit till frukostar ca fyra lördagar per år, med start klockan 9. Under årens lopp har de ökat i popularitet och numera är det inte ovanligt att vi har glädjen att välkomna mer än hundra kvinnor till våra frukostsamlingar.  Genom åren har vi haft besök av flera intressanta och i många fall välkända personer med spännande och gripande berättelser, som till exempel Lena Maria Klingvall, Liselotte J Andersson, Christina Jutterström och Elisabet Sandlund, m fl.

Kvinnofrukostarna hösten 2019

Lördag 14:e september 2019 kl. 9

Gunvor Jernberg

Gunvor medverkar genom sin utställning med broderade bonader från förra seklets början. Hon visar och berättar om när det var modernt med väggbonader, om budskapet och hantverket.

Dagen innan kvinnofrukosten hänger hon en utställning i Betlehemskyrkan, den innehåller ett urval av hennes bonader.
Utställningen får hänga kvar t.o.m tisdag 17 sept när hon medverkar på Trivselträffen i kyrkan.

Lördag 9:e november kl. 09.00

Annette Haaland

Den 9/11 får vi besök av författaren/läraren Annette Haaland, hon berättar om sitt författarskap. Rubriken, säger Annette själv, skulle kunna vara ”Om skrivandet, tanter och livets små och stora frågor som till exempel: Är det snällt att vara snäll?” eller också ”Mys och mord.”

 

Föredrag och frukost: 80:- kr.