Bokkväll med Totte Jonsson 19:e april kl. 19

Publicerat 

Patric Forsling samtalar med Totte Jonsson om hans bok Fantasmagorfia


En av församlingens medlemmar Totte Jonsson gav nyligen ut sin debutbok som är en existentiell science fiction thriller. Boken utspelar sig i en framtid där människan byggt det fulländade samhället. Människan kan formge sig själv till bestämda egenskaper genom genetisk design. Samtidigt bygger hon robotar med mänskliga egenskaper. Men är allt verkligen så gott som det verkar? Boken bjuder på många tankeväckande funderingar kring artificiell intelligens och vad som konstituerar en människa. Det finns också ett större grepp kring evighetsfrågorna inbäddat i denna tjocka men lättlästa bok. Den 19:e april blir det bokkväll då Patric Forsling och Totte samtalar kring boken och författarskap.