Waldenströms liv blir bok

Publicerat 

Jag heter Linda Berglund och några av er känner kanske igen mig från Gefle Dagblad. Under ett halvår framåt kommer jag att arbeta med en bok om P.P. Waldenström. En man, som gjort många avtryck i Gävle, inte enbart som grundare av en ny frikyrkorörelse. Jag är väldigt glad över att ni låter mig forska i ert arkiv. Det är ändå något visst med handskrivna protokoll från 1870-talet för någon som gillar både politik, demokratiprocesser och föreningsliv. Om du råkar ha en bok, dokument, foton eller vad som helst som du tror att jag skulle kunna ha nytta av tar jag gärna emot hjälp och tips. Eller är du fenomenal på att tolka sirliga handstilar?

Kom gärna förbi på nedervåningen och säg hej. Jag sitter utanför arkivet i Waldenströmsrummet, säkrast på förmiddagarna tisdag till torsdag. Annars kan ni mejla på linda at cajo.nu om jag inte är där.

Linda Berglund